930 x122 grota rece

Arges

Ploaie02

PREGĂTIȚI UMBRELELE! REVIN PLOILE!

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni în Muntenia și județul Argeș? Răspunsul îl oferă Administrația Națională de Meteorologie, care în urmă cu puțin timp a comunicat estimările de vreme pentru perioada 23 iunie-6 iulie.

Citiți și: Meteorologii anunță vreme severă. Zonele afectate de fenomenele extreme

Potrivit ANM, primele zile ale intervalului vor fi cu vreme caldă, cu o medie a temperaturilor maxime de până la 28-30 de grade Celsius. În a doua parte a acestei săptămâni, însă, maximele vor scădea către 24-26 de grade, valori ușor sub nivelul normal pentru sfârșitul lunii iunie. Vremea se va mai răcori pentru că revin ploile. Începând de marți, 24 iunie, seara și până joi, 26 iunie, se vor semnala ploi moderate cantitativ. De asemenea, va mai ploua în jurul datei de 1 iulie.

În ceea ce privește temperaturile minime, acestea se vor situa între 14 și 16 grade Celsius. Excepție vor face nopțile din cursul acestei săptămâni în care va ploua, atunci când minimele vor fi de doar 12-13 grade.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3