NOR CURIER 930X122

concurs

PREMIERĂ LA SIMFONIA LALELELOR: CONCURS DE ARANJAMENTE FLORALE

Ediţia din acest an a Simfoniei Lalelelor din Piteşti propune şi o premieră din punct de vedere al expoziţiei dendro-floricole care va fi amenajată la Casa Cărţii.

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

„Vernisaj de primăvară”, aşa se va numi concursul pe care municipalitatea îl propune comercianţilor de flori şi plante ornamentale care vor avea standuri expoziţionale la Casa Cărţii în cadrul Simfoniei (24-26 aprilie).

Este pentru prima dată când se va desfășura un astfel de concurs, cu premii, în încercarea de a revigora expoziţia dendro-floricolă. În ultimii ani expozanţii au pus mai mult accentul pe latura comercială şi mai puţin pe cea artistică. În urma concursului, vor fi premiate cele mai frumoase aranjamente florale. Valoarea premiilor încă nu a fost anunțată.

Citiți și: Argeș. Creșa care se învârte după soare angajează

Comercianţii care vor avea standuri în Casa Cărţii vor beneficia de o reducere a tarifelor cu 50% față de cele percepute pentru ocuparea spaţiilor în aer liber din Piaţa „Vasile Milea”, acolo unde se vor vinde flori, arbuşti, pomi, unelte şi utilaje pentru grădinărit.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90