930 x122 grota rece

centrul cultural mioveni

PREMII PENTRU ELEVI LA CENTRUL CULTURAL MIOVENI

Școala Generală „George Topârceanu” din Mioveni a organizat recent concursul județean de limba și literatura română „Dor de Eminescu”.

Citiți și: Petrecere ca-n zilele bune la Mioveni!

Au participat 9 unități de învățământ din judeţul Argeş: Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu” din Mioveni, Liceul Tehnologic din Topoloveni și școlile gimnaziale Lereşti, „Theodor Aman” din Câmpulung Muscel, „Mihai Eminescu”, „Traian” „Tudor Vladimirescu” și „Ion Minulescu”, toate din Piteşti, și „Liviu Rebreanu” din Mioveni.

Numărul elevilor implicaţi în acest concurs a fost de 250. Clasele pregătitoare, precum şi clasa I au participat indirect, iar clasele II-VIII, direct în concurs.

Citiți și: Bani de la stat pentru elevi și studenți!

Decernarea premiilor va fi găzduită de Centrul Cultural Educativ din Mioveni vineri, 19 iunie, de la ora 15. Diplomele care vor fi acordate au fost realizate de Centrul Cultural Mioveni, iar medaliile, asigurate de asociaţia de părinţi a Şcolii Gimnaziale „George Topârceanu”.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3