NOR CURIER 930X122

carburanti

Preț carburanți 5 mai. Surpriză majoră pentru șoferii care vor alimenta la acest final de săptămână

Preț carburanți 5 mai. Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro. La finele săptămânii, carburanții scad din nou.

Citiți și: Ai mașină pe motorină? Anunțul important făcut astăzi

Preț carburanți 5 mai

Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro. Șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi.

Prețurile la carburanți pentru au fost afișate și se observă astăzi o ușoară scădere a prețurilor la benzină și motorină față de ziua anterioară.

Citiți și: Șoc la benzinărie! Prețul a luat-o razna
Preț carburanți 5 mai

Preț carburanți 5 mai

Potrivit datelor furnizate de peco-online.ro, cea mai ieftină benzină din România se vinde vineri cu 6.28 lei și se găsește la acest preț în județul Mureș, la stația Petrolium din Reghin. În ceea ce privește preț motorină vineri, 5 mai 2023 cel mai bun preț pentru acest tip de carburant este de 6.33 lei. Această ofertă va fi găsită tot la stația Petrolium din municipiul Reghin.

Cel mai bun preț la GPL este astăzi de 3.79 lei și se vinde la acest preț la mai multe stații peco din București.

  • Cel mai mic preț benzină: 6.36 lei
  • Cel mai mic preț motorină: 6.40 lei
  • Cel mai pic preț GPL: 3.79 lei

Cel mai bun preț pentru benzina standard din București este vineri de 6.36 lei și se vinde cu acest preț la stațiile Lukoil din Sectorul 1.

Cel mai bun preț pentru motorina standard din București vineri, 5 mai 2023 este de 6.40 lei. Se vinde la acest preț la stația Petrom din Sectorul 5.

Cel mai bun preț pentru GPL din București este de 3.79 lei. Acesta se vinde la acest preț la mai multe stații Lukoil, OMV, MOL și Petrom.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90