NOR CURIER 930X122

dani mocanu

Prietenii manelistului au vrut să bată jurnaliștii care filmau!

Update, ora 13.13: Doi jurnaliști prezenți în zonă, atunci când s-au desfășurat perchezițiile la locuința lui Dani Mocanu, au fost agresați de către mai mulți bărbați, prieteni ai manelistului. Aceștia le-au cerut jurnaliștilor să nu mai filmeze.

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

 

Jurnaliștii se aflau pe o stradă adiacentă locuinței lui Dani Mocanu. Din fericire, conflictul a fost aplanat. De asemenea, polițiștii au aplicat și  amenzi pentru adresarea de cuvinte și expresii jignitoare.

Citiți și: S-au trezit cu mascații la ușă! Prejudiciu de 80.000 de € în domeniul asigurărilor auto

IPJ Argeș precizează:

„În ziua de 28 iulie a.c., luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, care se aflau la un imobil de pe raza localității Ștefănești, județul Argeș, au intervenit ca urmare a faptului că două persoane, care se aflau în afara curții imobilului la care se desfășura activitatea de percheziție, au devenit agresive față de alte două persoane – jurnaliști, aflați pe o stradă adiacentă.

Conflictul a fost aplanat fără a fi necesară utilizarea forței și fără să existe persoane rănite.

Ca urmare a celor stabilite în urma verificărilor, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au aplicat două sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.000 de lei, conform Legii 61/1991R privind normele de conviețuire socială, ca urmare a adresării de cuvinte și expresii jignitoare, față de doi bărbați, de 28 și de 32 de ani, din Ștefănești.”

Argeș: Mascații au intrat peste manelistul Dani Mocanu

Update, ora 10.20.

Ar fi vorba despre un dosar penal deschis în județul Mureș. Acesta ar fi pentru: amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și port de obiecte periculoase. Manelistul a fost condus la audieri.

Știrea inițială, ora 09.35

În această dimineață au loc percheziții la domiciliul celebrului manelist Dani Mocanu din Ștefănești, județul Argeș.

La acțiune participă structuri ale Poliției din alte județe ale țării.

Dani Mocanu a devenit celebru în special extravaganțelor sale, etalându-se pe Facebook, printre altele, cu animale sălbatice precum un leu.

Sursă foto principal/video: Antena3

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

9 comentarii

  • Un cetatean spune:

    Tiganie, clanuri… Filmul asta e o dovada clara de amenintare si agresiune pe domeniul public, iar rezultatul – doar doua amenzi! Eu nu mai inteleg politia din ziua de azi, indivizii aia doi trebuiau incatusati si pusi sub acuzare imediat… Siguranta si incredere, parca asta era deviza politiei, rahat de doi bani…

  • Un cetatean spune:

    Revin cu inca o observatie, fiindca sunt inca siderat de felul in care se comporta si gandesc politistii astia ai nostri. In comunicatul lor oficial recunosc ca aia doi au fost agresivi, iar mai apoi spun ca au aplanat „conflictul”… Ce „conflict”, bai Garcea de doi lei? Un conflict presupune doua „tabere” care se confrunta, noi vedem in film doi indivizi care ataca o persoana pasnica pe domeniul public. Ce mama dracului ati aplanat? N-ati facut decat sa ii faceti scapati pe agresori si sa ii incurajati astfel sa se comporte la fel si cu alti oameni nevinovati. Ati merita sa fiti cercetati disciplinar pentru lipsa de interventie si, in plus, sa fiti aratati cu degetul de toata lumea fiindca va luati salariile degeaba. V-as spune mai neaos ce fel de oameni v-ati dovedit in situatia asta, dar sunt sigur ca imi vor cenzura comentariul pe site, asa ca ma abtin. Duceti-va acasa la copiii vostri, bai Garcea, si laudati-va ca azi ati „aplanat un conflict”, dar aveti grija sa va sfatuiti odraslele sa nu umble pe strada aia, ca poate nu mai e nimeni pe acolo sa „aplaneze” ceva…

  • Pitesteanu spune:

    Jandarmi ce faceau acolo? Nando in loc sa stea cuminte ca abia a iesit anu trecut din parnaile englezesti vad ca vrea sa vada cum e si pe romania inchis

  • Americanul spune:

    Dacă situația se întâmpla în afara României acum erau după gratii,dar în Romania poliția nu știe să se comporte adecvat cu asemenea specimene !!!

  • Belingkat spune:

    Ratiunea exercitiului metafizic neconform spiritului justitiar facut pe strada lui Ionica, Pendiuc si Nicolescu. Despre Cerbureanu nimic pt ca trage sa moara…

  • Cetateanul Ingrijorat spune:

    Rommania 😉

  • Cosmin Coty spune:

    Acești 2 indivizi sunt frați lui Dani Mocanu….Nando și Romario și da trebuiau săltați și puși sup acuzație daca nu ereai cei de la poliție acolo ii linșau pe acei oameni ce filmau…nu își face datoria poliția cu ăștia cu bani și inculți salta bătrâni ce vând zarzavat pe strada și oameni fără ajutor ciorile sunt de rasa🤣👏

  • Moraru spune:

    Eu nu am înțeles ce au găsit la dani cocalarul la percheziții mascații că, cocalarii sunt obraznici se știe de mult, că miliția și justiția îi apără iar se vede de la o poștă așa că nu trebuie să ne mai mire nimic, trăiască România stat mafiot!?

  • Ionel Moraru spune:

    Cum zicea Iohanus,,,,,, România lucrului bine făcut!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90