930×122 CAPRA 5

contestaţie

PRIMA CONTESTAȚIE LA LICITAȚIA PENTRU TRONSONUL CORNETU – TIGVENI DIN AUTOSTRADA PITEȘTI – SIBIU

Astaldi, firma care a construit și centura ocolitoare a municipiului Pitești, a depus prima contestație la licitația pentru cel mai lung tronson din Autostrada Sibiu – Pitești, respectiv secțiunea montană Cornetu – Tigveni. Constructorul italian este nemulțumit de unele condiții contractuale precum garanția solicitată, de minimum cinci ani, dar și de valoarea penalizărilor pentru întârzieri, informează Economica.net.
Plângerea constructorului italian a fost înregistrată la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) pe 5 octombrie, la aproape două săptămâni după ce a fost lansată în SEAP licitația pentru secțiunea 3 Cornetu – Tigveni din Autostrada Sibiu – Pitești. În contestație, Astaldi solicită suspendarea licitației până la soluționarea cauzei și admiterea unor măsuri de remediere.
Întreaga știre, AICI!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90