EcoMoto 930×122

ciomăgești

PRIMAR DIN ARGEȘ, ACUZAT CĂ LE ÎMPARTE FĂRĂ MASCĂ ȘI MĂNUȘI ALIMENTE VÂRSTNICILOR

Primar din Argeș, acuzat că le împarte fără mască și mănuși alimente vârstnicilor în plină pandemie de COVID-19. Acuzația este la adresa primarului comunei Ciomăgești.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

„Diaconu Dumitru, primarul comunei Ciomăgești, județul Argeș, împărțind alimente fără mască și mănuși bătrânilor. Din cauza unor inconștienți ca acesta, stăm noi în casă”, scrie pe pagina sa de socializare Mădălin Deaconu, președintele organizației Ciomăgești a PRO România, care atașează și fotografii mesajului.

Citiți și: O fi rău să fii primar de comună? 2650 € salariu, lângă Pitești

„Este iresponsabil, punând în pericol niște bătrâni. El ar fi trebuit să fie un exemplu și să-i informeze pe oameni”, declară Mădălin Deaconu pentru ePitești.

Amintim că, potrivit unei hotărâri din data de 22 martie 2020 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență luată pe fondul pandemiei de coronavirus, “Direcția Generală pentru Evidența Persoanelor Argeș va întocmi și transmite autorităților administrației publice locale din județul Argeș lista persoanelor în vârstă de peste 65 de ani de pe raza fiecărei localități.

Autoritățile administrației publice locale vor identifica din lista pusă la dispoziție de către Direcția Generală pentru Evidența Persoanelor persoanele fără susținători sau fără altă formă de ajutor, asigurându-le acestora sprijin în vederea minimalizării expunerii lor în afara locuințelor”. (Sursă foto: Facebook Mădălin Deaconu)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90