NOR CURIER 930X122

domnești

PRIMAR DIN ARGEȘ, ÎN COMĂ

UPDATE: Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș informează că în jurul orei 15 un echipaj cu ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Pitești a intervenit în comuna Domnești pentru a-l prelua pe primar de la un echipaj al Ambulanței. Primarul, confirmă ISU, se afla în comă.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Primar din Argeș, în comă. Primarul comunei argeșene Domnești, Nicolae Smădu, în vârstă de 57 de ani, a fost transportat în această seară cu o ambulanță la un spital din București, în stare de comă, după ce inițial fusese adus la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Pitești, potrivit muscel-arges.ro.

Conform sursei citate, când i s-a făcut rău primarul se afla la Spitalul din Domnești în vizită la fiul lui, care lucrează la această unitate sanitară. Potrivit primelor investigații medicale, precizează muscel-arges.ro, medicii spun că ar fi vorba de un accident vascular. După ce a fost stabilizat la Spitalul Judetean de Urgență din Pitești, primarul comunei Domnești a fost trimis cu o ambulanță de terapie intensivă la Spitalul „Bagdasar Arseni” din Capitală, informează sursa citată. (Sursa: http://muscel-arges.ro/, editarea și titlul: http://epitesti.ro/)

Citiți și: O fi rău să fii primar de comună? 2650 € salariu, lângă Pitești

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90