New Profesional Consult 930 x 122

Arges

PROGNOZA_METEO

PRIMĂVARĂ ÎN PLINĂ TOAMNĂ: ESTIMĂRILE DE VREME PÂNĂ PE 16 NOIEMBRIE

Administrația Națională de Meteorologie a comunicat astăzi estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (3-16 noiembrie).

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

În ceea ce privește Muntenia și județul Argeș ANM are vești bune: până spre sfârșitul primei săptămâni de prognoză, adică până duminică, 9 noiembrie, vremea se va încălzi de la o zi la alta. După-amiezele vor deveni chiar mai calde decât ar fi normal pentru această perioadă a anului. Maximele diurne se vor situa între 14 și 17 grade Celsius. În a două săptămână, deși într-o ușoară scădere, temperaturile maxime vor fi tot peste media climatologică obișnuită: 12-14 grade. Minimele nocturne vor fi între 1 și 3 grade în primele nopți ale intervalului și vor urca mai apoi până la 3-6 grade Celsius.

Potrivit meteorologilor, probabilitatea de ploi, dar slabe cantitativ și numai cu caracter local, va exista ulterior zilei de sâmbătă, 8 noiembrie.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3