930 x122 grota rece

gavana

PRINȘI CU “JOINTURI” ÎN GĂVANA

Aseară, jandarmii au prins în Pitești mai multe persoane care aveau asupra lor substanțe interzise la deținere.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

În cartierul Găvana, jandarmii au observat doi bărbați, de 21 și, respectiv, 34 de ani, care aveau un comportament suspect. Au fost legitimați și supuși unui control corporal.

“Asupra bărbatului de 21 de ani a fost găsită o țigaretă confecționată manual, care părea a conține substanțe interzise la deținere, iar asupra bărbatului de 34 de ani au fost găsite fragmente vegetale împăturite într-un șervețel de culoare albă, care păreau a fi substanțe interzise la deținere”, informează Jandarmeria Argeș.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

Al doilea caz: tot aseară, în fața Școlii Generale nr. 2 “Ion Minulescu” trei bărbați au devenit agitați și au încercat să părăsească zona când au văzut patrula de jandarmi.

Cei trei au fost legitimați și supuși controlului corporal. “Asupra unui tânăr în vârstă de 17 ani au fost găsite fragmente vegetale uscate, care păreau a fi interzise la deținere”, potrivit sursei citate.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală, iar cei trei “au fost predați organelor abilitate, în vederea continuării cercetărilor”. (Sursă foto: Jandarmeria Argeș) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90