Donaris 930 x 122

gavana

PRINȘI CU “JOINTURI” ÎN GĂVANA

Aseară, jandarmii au prins în Pitești mai multe persoane care aveau asupra lor substanțe interzise la deținere.

Citiți și: Argeș: Au plecat din carantină ca să bage la pariuri

În cartierul Găvana, jandarmii au observat doi bărbați, de 21 și, respectiv, 34 de ani, care aveau un comportament suspect. Au fost legitimați și supuși unui control corporal.

“Asupra bărbatului de 21 de ani a fost găsită o țigaretă confecționată manual, care părea a conține substanțe interzise la deținere, iar asupra bărbatului de 34 de ani au fost găsite fragmente vegetale împăturite într-un șervețel de culoare albă, care păreau a fi substanțe interzise la deținere”, informează Jandarmeria Argeș.

Citiți și: Video – Scandal și în CL Pitești cu privire la construirea blocului între case din Găvana

Al doilea caz: tot aseară, în fața Școlii Generale nr. 2 “Ion Minulescu” trei bărbați au devenit agitați și au încercat să părăsească zona când au văzut patrula de jandarmi.

Cei trei au fost legitimați și supuși controlului corporal. “Asupra unui tânăr în vârstă de 17 ani au fost găsite fragmente vegetale uscate, care păreau a fi interzise la deținere”, potrivit sursei citate.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală, iar cei trei “au fost predați organelor abilitate, în vederea continuării cercetărilor”. (Sursă foto: Jandarmeria Argeș) 

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441