930×122 CAPRA 5

bani

grevaprofesorilor11

Probleme cu plata salariilor pentru bugetari! Iată situația din Argeș!

Mai mulţi bugetari argeşeni nu îşi vor primi salariile la timp, vestea picând foarte prost în contextul în care oamenii abia aşteaptă să îşi refacă bugetele după sărbătorile de iarnă.

Citiți și: 3.500 de lei în fiecare lună pentru aceste persoane!

Astfel, Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI) susţine că angajaţii din Educaţie vor primi salariile cu o întârziere de aproximativ o săptămână din cauza unui ordin al Ministerului Finanţelor privind noile măsuri fiscal-bugetare, ordin care a fost emis în decembrie şi pus în aplicare din ianuarie. Trezoreriile judeţene nu au o logistică adaptată noilor cerinţe, iar serviciile de secretariat şi de contabilitate din unităţile de învăţământ au foarte mult de muncă pentru întocmirea documentelor care stau la baza plăţii salariilor.

Însă potrivit inspectorului şcolar general al județului, Florin Gardin, în Argeş nu sunt și nu vor fi probleme cu plata salariilor pentru profesori.

Citiți și: Ajutor de minimum 500 de lei de la stat!

În schimb, sunt alte instituţii publice din judeţ unde se vor înregistra întârzieri. Banii ar fi trebuit să intre în conturile angajaţilor pe 10 ianuarie, dar plăţile vor fi făcute cu întârziere, pe 14 ianuarie, tocmai din cauza ordinului Ministerului Finanţelor.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90