NOR CURIER 930X122

marcel vela

PROGRAMUL DE CIRCULAȚIE PENTRU PERSOANELE DE PESTE 65 DE ANI VA FI SCHIMBAT

Autoritățile iau în calcul schimbarea intervalului orar în care persoanele de peste 65 de ani își vor putea face cumpărăturile în perioada stării de urgență, pe fondul epidemiei de coronavirus.

Citiți și: Este FANTASTIC! Ce se întâmplă la Simfonia Lalelelor e ISTORIE

„Avem în analiză o relaxare a programului persoanelor de peste 65 de ani.

A venit şi căldura şi probabil intervalul orar 11:00-13:00 nu este cel mai nimerit. Va fi mutat mai în prima parte a zilei, coroborat şi cu faptul că la magazine, în prima parte a zilei, beneficiaţi de condiţii mult mai propice pentru a fi protejaţi, în sensul în care supermarketurile sunt igienizate, dezinfectate la primele ore”, a anunțat ministrul de Interne, Marcel Vela (foto), într-un videoclip pe o rețea de socializare în care a răspuns întrebărilor adresate de cetăţeni.

Citiți și: Anunț important pentru toți angajații!

Vela a mai precizat că autoritățile au în vedere ca, în plus față de programul pentru cumpărături, persoanele de peste 65 de ani să aibă și un interval de timp după-amiaza sau seara pentru a putea ieși din casă: „Avem în analiză acest aspect şi vă vom anunţa cât de curând cu privire la reprogramarea programului”.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90