Donaris 930 x 122

marcel vela

PROGRAMUL DE CIRCULAȚIE PENTRU PERSOANELE DE PESTE 65 DE ANI VA FI SCHIMBAT

Autoritățile iau în calcul schimbarea intervalului orar în care persoanele de peste 65 de ani își vor putea face cumpărăturile în perioada stării de urgență, pe fondul epidemiei de coronavirus.

Citiți și: Salubritatea, program normal de lucru de Rusalii

„Avem în analiză o relaxare a programului persoanelor de peste 65 de ani.

A venit şi căldura şi probabil intervalul orar 11:00-13:00 nu este cel mai nimerit. Va fi mutat mai în prima parte a zilei, coroborat şi cu faptul că la magazine, în prima parte a zilei, beneficiaţi de condiţii mult mai propice pentru a fi protejaţi, în sensul în care supermarketurile sunt igienizate, dezinfectate la primele ore”, a anunțat ministrul de Interne, Marcel Vela (foto), într-un videoclip pe o rețea de socializare în care a răspuns întrebărilor adresate de cetăţeni.

Citiți și: Dacia: Anunțuri privind programul de lucru și prima de Paști

Vela a mai precizat că autoritățile au în vedere ca, în plus față de programul pentru cumpărături, persoanele de peste 65 de ani să aibă și un interval de timp după-amiaza sau seara pentru a putea ieși din casă: „Avem în analiză acest aspect şi vă vom anunţa cât de curând cu privire la reprogramarea programului”.

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441