930×122 CAPRA 5

craciun

PROGRAMUL SLUJBELOR DE CRĂCIUN ÎN MIOVENI

Programul slujbelor de Crăciun în Mioveni. În perioada Sărbătorii Nașterii Domnului, bisericile ortodoxe din Mioveni îşi intensifică programul liturgic. Atât credincioşii din oraş, cât şi cei din zonele limitrofe au posibilitatea să participe la slujbele oficiate la catedrala „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel”, dar şi la celelalte biserici din Mioveni.

Citiți și: Darul vieții de Crăciun: Patru nou-născuți la Spitalul Județean din Pitești

La Biserica ”Sfântul Gheorghe” (Mioveni) și la Biserica ”Sfântul Ilie” (din cartierul Clucereasa), slujbele vor fi oficiale începând de la ora 5.

La Biserica „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Colibași și la Biserica “Adormirii Maicii Domnului”, slujbele vor începe la ora 6.

Citiți și: Cât costă brazii de Crăciun și de unde puteți lua ieftini

La Biserica “Sfântul Nicolae” (din cartierul Racovița) și la Mănăstirea Făget, slujbele vor fi oficiate de la ora 7.

La Catedrala „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Mioveni, la Biserica “Sfinţii Trei Ierarhi” și la Biserica „Sfinţii Martiri Brâncoveni”, ora de începere a slujbelor va fi 8.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3