campanie

PROIECT PENTRU ELEVII ARGEȘENI DIN CLASELE TERMINALE: „STAI ACASĂ! TE AJUTĂM SĂ ÎNVEȚI!”

În contextul în care activitatea unităţilor de învăţământ din România a fost suspendată în urma crizei declanşate de pandemia de coronavirus, Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş, în colaborare cu postul local de televiziune Curier TV, vine în sprijinul elevilor argeşeni din clasele terminale prin proiectul „STAI ACASĂ! TE AJUTĂM SĂ ÎNVEȚI!”, proiect inițiat la nivelul I.Ş.J. Argeş.

Citiți și: Unde iei mai ușor permis de conducere

Astfel, prin intermediul postului TV amintit, în fiecare săptămână, în zilele de miercuri şi vineri, în intervalul orar 18-20, elevilor din clasele a VIII-a, respectiv a XII-a/a XIII-a le vor fi prezentate de către profesori argeşeni lecţii din cadrul disciplinelor specifice de examen: limba şi literatura română şi matematică.

„Prin această iniţiativă, în completarea celorlalte alternative didactice utilizate la nivelul unităţilor şcolare, ne dorim o abordare unitară în continuarea pregătirii elevilor pentru examenele naţionale, prin parcurgerea conţinuturilor şi fixarea acestora.

Citiți și: A fost stabilit calendarul pentru Bacalaureat 2022

De asemenea, având în vedere intervalul orar anunțat, oferim posibilitatea implicării active a părinților”, precizează inspectorul școlar general al IȘJ Argeș, Dumitru Tudosoiu.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441