SMART KIDS 930X122

campanie

PROIECT PENTRU ELEVII ARGEȘENI DIN CLASELE TERMINALE: „STAI ACASĂ! TE AJUTĂM SĂ ÎNVEȚI!”

În contextul în care activitatea unităţilor de învăţământ din România a fost suspendată în urma crizei declanşate de pandemia de coronavirus, Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş, în colaborare cu postul local de televiziune Curier TV, vine în sprijinul elevilor argeşeni din clasele terminale prin proiectul „STAI ACASĂ! TE AJUTĂM SĂ ÎNVEȚI!”, proiect inițiat la nivelul I.Ş.J. Argeş.

Citiți și: Sprijin în Educație: Se dau bani pentru acești elevi și studenți

Astfel, prin intermediul postului TV amintit, în fiecare săptămână, în zilele de miercuri şi vineri, în intervalul orar 18-20, elevilor din clasele a VIII-a, respectiv a XII-a/a XIII-a le vor fi prezentate de către profesori argeşeni lecţii din cadrul disciplinelor specifice de examen: limba şi literatura română şi matematică.

„Prin această iniţiativă, în completarea celorlalte alternative didactice utilizate la nivelul unităţilor şcolare, ne dorim o abordare unitară în continuarea pregătirii elevilor pentru examenele naţionale, prin parcurgerea conţinuturilor şi fixarea acestora.

Citiți și: Schimbare importantă în școli!

De asemenea, având în vedere intervalul orar anunțat, oferim posibilitatea implicării active a părinților”, precizează inspectorul școlar general al IȘJ Argeș, Dumitru Tudosoiu.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90