930 x122 grota rece

apa canal

PROIECT URIAȘ ÎN ARGEȘ PENTRU APĂ ȘI CANALIZARE

Conducerea SC Apă Canal 2000 SA Pitești anunță că este pe punctul de a obţine finanţare pentru un nou proiect cu bani europeni în vederea extinderii şi modernizării reţelelor de apă şi canalizare din mai multe localităţi din județul Argeș.

Citiți și: Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

Sunt vizate municipiul Piteşti, orașele Ştefăneşti, Topoloveni și Costeşti și comunele Bascov, Albota, Moşoaia, Bradu, Căteasca, Poiana Lacului, Stolnici şi Buzoeşti.

Valoarea totală a noului proiect se ridică la 162.000.000 de euro, dintre care 64.000.000 de euro ar urma să fie destinaţi Piteştiului (pentru reabilitarea şi extinderea reţelelor de apă şi canalizare pe aproximativ 100 de străzi, potrivit Primăriei).

Citiți și: Apă Canal a făcut anunțul: cetățenii din această localitate sunt afectați!

În toate localităţile menţionate proiectul are în vedere, printre altele, extinderea reţelelor de distribuţie a apei cu 70,9 km, reabilitarea a 57,8 km de reţele de distribuţie, construirea a patru staţii de tratare a apei, a trei staţii de clorinare și a 10 staţii de pompare a apei potabile.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3