930 x122 grota rece

bucuresti

PROTEST DE AMPLOARE ÎN BUCUREȘTI – ÎN PITEȘTI E LINIȘTE

Peste 13.000 de oameni care cer demisiile primarului Cristian Piedone, ministrului Gabriel Oprea şi premierului Victor Ponta pentru tragedia din clubul Colectiv au ajuns la Guvern.

Citiți și: O tânără de 25 de ani versus 2 polițiști locali. Cine a câștigat

La ora 20 numărul manifestanţilor depăşea 13.000 de protestatari.

UPDATE: ora 19:31 – Peste 10.000 de oameni protestează în Piaţa Victoriei.

Citiți și: Cine ar putea conduce Capitala? Detalii despre piteșteanul surpriză

În Piaţă sunt oameni de toate vârstele, majoritatea tineri, dar şi trecuţi de 50 de ani, incluzând femei cu bebeluşi în braţe şi familii întregi.

Oamenii strigă „Ruşine să vă fie!”, „Demisia!”, „Piedone nu uita, a venit şi vremea ta!”, „Jos Oprea!”, „Jos Ponta!”, „Piedone asasin, Oprea asasin!”, „Toate partidele politice, aceeaşi mizerie!”, „Nu plecăm acasă, morţii nu ne lasă!”, „Ultima soluţie, înc-o revoluţie!”.

(Sursa: http://www.mediafax.ro/, titlul ne aparține, foto: captură video DIGI24)

PS: La această oră în Pitești nu sunt demonstrații. În Piața „Vasile Milea”, locul obișnuit pentru astfel de manifestații, nu se întâmplă nimic. Un „altar” de candele și trei-patru persoane care aprind lumânări. Atât.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3