NOR CURIER 930X122

investigații criminale

PROXENET DIN RĂZBOIENI, REȚINUT

Proxenet din Războieni, reținut. Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat ancheta într-un dosar penal de amenințare, loviri sau alte violenţe și proxenetism şi au reţinut un piteștean în vârstă de 42 de ani.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Din cercetări, polițiștii au stabilit că în acest an individul ar fi determinat-o pe concubina sa, de 33 de ani, să practice prostituția, ne informează Biroul de presă al Poliției Argeș.

Concubina lui este din Târgoviște, dar ar locui fără forme legale în Pitești. Cei doi trăiau din banii obținuți de femeie din prostituție, atât bărbatul (care ar mai fi fost anchetat în trecut pentru proxenetism), cât și concubina sa neavând loc de muncă.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Totodată, la începutul acestui an, suspectul ar fi lovit o femeie de 23 de ani și ar fi amenințat un bărbat de 39 de ani, ambii moldoveni, care aveau calitatea de chiriași în apartamentul său, potrivit sursei citate. Chiriașa ar fi fost pălmuită de individ pentru că nu ar fi avut grijă așa cum ar fi trebuit de cei doi copii ai lui și ai concubinei sale (în urma unei înțelegeri între părți, chiriașa avea grijă și de cei doi copii).

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90