New Profesional Consult 930 x 122

căprioară

PUI DE CĂPRIOARĂ, SALVAȚI DE UN POLIȚIST DIN ARGEȘ

Pui de căprioară, salvați de un polițist din Argeș.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

„În ziua de 16 mai 2017 agentul-șef de poliție Daniel Duță, șef de post la Postul de Poliție Cotmeana, județul Argeș, a îndeplinit o misiune mai puțin obișnuită, arătând că polițiștii, dincolo de fermitatea și curajul pe care trebuie să le manifeste în fiecare zi, au și o latură sensibilă.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Polițistul, în timp ce se deplasa cu autoturismul din dotare pe raza comunei Cotmeana, satul Bunești, a observat pe marginea drumului doi pui de căprioară. Întrucât puii erau vulnerabili și riscau să fie atacați de câinii aflați la câteva sute de metri de ei, s-a hotărât să intervină.

Gândindu-se că puii au fost abandonați de mama lor speriată de acei câini, polițistul a luat puii de căprioară în mașina de poliție, anunțând reprezentanții Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Argeș, care i-au preluat în vederea eliberării și reintegrării în mediul natural.”, ne-a transmis cu puțin timp în urmă Biroul de Presă al Poliției Argeș.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3