Jupiter 930 x 122

căprioară

PUI DE CĂPRIOARĂ, SALVAȚI DE UN POLIȚIST DIN ARGEȘ

Pui de căprioară, salvați de un polițist din Argeș.

Citiți și: (VIDEO) SĂLTATE DE “MASCAȚI” ȘI DUSE LA PUȘCĂRIE

„În ziua de 16 mai 2017 agentul-șef de poliție Daniel Duță, șef de post la Postul de Poliție Cotmeana, județul Argeș, a îndeplinit o misiune mai puțin obișnuită, arătând că polițiștii, dincolo de fermitatea și curajul pe care trebuie să le manifeste în fiecare zi, au și o latură sensibilă.

Citiți și: COALIŢIA PENTRU FAMILIE, MESAJ DUR ÎN SCANDALUL DE PEDOFILIE

Polițistul, în timp ce se deplasa cu autoturismul din dotare pe raza comunei Cotmeana, satul Bunești, a observat pe marginea drumului doi pui de căprioară. Întrucât puii erau vulnerabili și riscau să fie atacați de câinii aflați la câteva sute de metri de ei, s-a hotărât să intervină.

Gândindu-se că puii au fost abandonați de mama lor speriată de acei câini, polițistul a luat puii de căprioară în mașina de poliție, anunțând reprezentanții Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Argeș, care i-au preluat în vederea eliberării și reintegrării în mediul natural.”, ne-a transmis cu puțin timp în urmă Biroul de Presă al Poliției Argeș.

New Profesional Consult-555×222
Nisan 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066