New Profesional Consult 930 x 122

brigada rutieră

PURTĂTORUL DE CUVÂNT AL BRIGĂZII RUTIERE: „CÂND AVEȚI PROBLEME, APELAȚI LA POPI!”

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere: „Când aveți probleme, apelați la popi!”.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Poliția a primit numeroase critici din partea cetățenilor în replică la atitudinea instituției față de românul care a circulat cu un autoturism cu un număr de înmatriculare personalizat, cu mesajul „M..E PSD”, înregistrat în Suedia.

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere București, Ovidiu Munteanu, a ripostat pe pagina de Facebook a Poliției Române.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

„Pentru toţi care jigniţi şi urâţi Poliţia Română, vă rog ca data viitoare când aveţi probleme să apelaţi la oricine altcineva, nu la Poliţie! Când vă fură bunurile, când vă agresează pe stradă, la accidente rutiere, vă rog să apelaţi la vecini, la popi, la rude, dar nu la Poliţie!”, a scris Ovidiu Munteanu.

„Cu privire la mesajul postat pe pagina de socializare a Poliţiei Române de către colegul nostru Ovidiu Munteanu, vă aducem la cunoştinţă faptul că Brigada Rutieră nu achiesează la cele transmise, mesajul fiind unul strict personal. Brigada Rutieră vă asigură că este şi va rămâne în slujba cetăţeanului, indiferent de situaţie.”, transmite Brigada Rutieră.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3