Donaris 930 x 122

aptitudini fizice

PUȘI PE FUGĂ! PROBE SPORTIVE LA POLIȚIE

Candidații pentru ocuparea unui post de agent de poliție vor susține în perioada 7-11 mai 2016 probele pentru verificarea aptitudinilor fizice. Verificarea are caracter eliminatoriu, iar nota acordată va intra în calculul notei finale, anunță Poliția Argeș.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Vor fi două probe: flexie abdominală şi alergare – rezistenţă (1.000 de metri pentru bărbaţi și 800 de metri pentru femei).

Ambele probe sunt obligatorii. Nesusţinerea unei probe sau abandonul vor avea ca efect eliminarea din concurs a candidatului, care va fi declarat „Respins”. Candidatul care nu va promova una dintre probe va fi eliminat din concurs, fiind declarat „Respins”. Va fi declarat „Admis” candidatul care va îndeplini baremul stabilit pentru fiecare probă, corespunzător notei 5, şi care va obţine, la final, minimum nota 6, reprezentând media aritmetică a notelor acordate la fiecare probă.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Probele vor fi susținute în următoarea ordine: flexie abdominală şi, ulterior, alergare – rezistenţă. Timpul de repaus între cele două probe va fi de cel puţin 15 minute. De asemenea, înainte de a trece la executarea probelor, timp de 15 minute, candidaților li se va permite desfășurarea individuală a unor activități de încălzire a musculaturii.

Indiferent de cauze sau de motive, nu se vor admite reexaminări, repetări sau contestaţii, precizează Poliția argeșeană.

Amintim că 651 de persoane s-au înscris inițial la concursul organizat de Poliția Argeș pentru ocuparea din sursă externă, adică din afara instituției, a 14 posturi de agent de ordine publică în mediul rural. Cele 14 posturi din Argeș sunt la polițiile comunale din Mărăcineni, Popeşti, Ciomăgeşti, Dobreşti, Cuca, Bârla, Stolnici, Cocu, Uda, Vedea, Berevoeşti, Godeni, Ciofrângeni și Băiculeşti. În plus, în Argeș a fost scos la concurs și un post care va fi ocupat prin reîncadrare, adică de o persoană care a mai lucrat ca agent de poliție. Postul este tot la țară, în comuna Sălătrucu. Pentru ocuparea acestui post s-au înscris 6 persoane. (Foto: opiniatimisoarei.ro)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3