930X122 MAIA

dn 73

RADARELE FAC RAVAGII PRINTRE ȘOFERII VITEZOMANI DIN ARGEȘ

Pe 15 şi 16 februarie 2018, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş şi ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră din județ au desfăşurat o acţiune, inclusiv cu aparatul radar, pentru diminuarea riscului rutier pe DN 73 Pitești-Câmpulung Muscel.

Citiți și: Ai fost implicat într-un accident? Ce trebuie să faci

Informația ne-a fost furnizată în urmă cu puțin timp de Biroul de Presă al Poliției Argeș.

Au fost date peste 250 de amenzi, în valoare totală de aproape 37.000 de lei. De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 23 de permise de conducere și retrase 6 certificate de înmatriculare.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

Dintre cele 250 de amenzi, nu mai puțin de 158 (!) au fost date pentru viteză. În plus, 16 dintre permisele de conducere au fost reţinute „pentru depăşirea cu peste 50 de kilometri pe oră a vitezei de deplasare pe sectorul de drum pe care a fost constatată abaterea.”, precizează Biroul de Presă al Poliției Județene.

Nu doar șoferii au fost amendați. Polițiștii rutieri au dat și 6 amenzi pentru pietoni şi alte 5 pentru căruţaşi. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA