Donaris 930 x 122

ceair

RAZIE ÎN CEAIR! CE AU GĂSIT POLIȚIȘTII

Nu doar comercianții de produse alimentare sunt controlați frecvent în această perioadă, premergătoare sărbătorilor pascale: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/bomba-alimentara-in-gavana-ce-vindea-o-pitesteanca/. Și vânzătorii de haine și încălțăminte de la tarabele și dughenele din zonele piețelor agroalimentare se află în vizorul polițiștilor cu doar câteva zile înainte de Paște.

Citiți și: Pitești. Vești bune de 1 Mai și Paște. Va fi deosebit!

Astfel, polițiști ai Secției 1 din Pitești au acţionat în zona pieţei Ceair din municipiu şi pe străzile adiacente pentru protejarea populaţiei împotriva faptelor de comerţ ilicit.

Cu această ocazie, pentru diverse nereguli, poliţiştii au dat 8 amenzi, însumând 7.500 de lei. De asemenea, au confiscat obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte în valoare totală de aproape 4.000 de lei. Mărfurile au fost confiscate pentru că erau comercializate fără documente legale.

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90