NOR CURIER 930X122

ceair

RAZIE! PAGUBĂ URIAȘĂ PENTRU EVAZIONIȘTII DIN CEAIR ȘI PIAȚA CNCD!

Polițiștii piteșteni de la Secția 1 au făcut noi razii în piața agroalimentară Ceair, în piața de en-gross de pe strada „Depozitelor”, din zona CNCD, în bazarul „Gheorghe Lazăr” și pe străzile adiacente, „Crinului”, „9 mai”, „Sfânta Vineri” și „Traian Vuia”.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Au avut parte de controale un număr de 16 societăți comerciale și 9 producători agricoli. Bilanțul descinderilor: 8 amenzi în valoare totală de 8.000 de lei și confiscarea a nu mai puțin de 675 de kilograme de produse agroalimentare (roșii, castraveți, vinete, pepeni). Este vorba de produse pentru care comercianții nu aveau acte de proveniență. Paguba înregistrată de evazioniști este considerabilă.

Numărul de razii în zonele respective s-a mărit semnificativ în ultimele luni. Practic, nu există săptămână în care să nu aibă loc o astfel de razie în piața Ceair sau în piața de la CNCD. (Foto: Piața en-gross din zona CNCD) 

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90