Donaris 930 x 122

ceair

RAZII FULGER ÎN CEAIR LA CONTRABANDIȘTII DE ȚIGĂRI

În acest weekend polițiștii Secției 1 din Pitești au făcut noi razii în zona pieței Ceair și pe străzile adiacente pentru combaterea comerțului ilicit cu țigări de contrabandă.

Citiți și: Lovitură dură pentru fumători!

Pe străzile Mihai Eminescu, 9 Mai, Traian Vuia și Crinului au fost prinși mai mulți contrabandiști, cu țigări nefiscalizate aduse din Belarus, Ucraina și Elveția.

Printre vânzătorii prinși cu țigări de contrabandă se numără și un piteștean în vârstă de 72 de ani. El vindea țigări nefiscalizate din Elveția pe strada 9 Mai.

Citiți și: Pitești. Măsură absolut necesară într-o piață din oraș

În toate aceste cazuri polițiștii au confiscat pachetele de țigări și au întocmit dosare de cercetare penală pentru contrabandă. Infracțiunea se pedepsește cu pușcărie între 2 și 7 ani și interzicerea unor drepturi pe o perioadă de timp ulterioară ieșirii din închisoare. (Foto: Arhivă)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3