SMART KIDS 930X122

aur

REMARCABIL! ROMÂNIA, AUR LA OLIMPIADA INTERNAȚIONALĂ DE GEOGRAFIE

Lotul naţional olimpic al României, participant la a XII-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Geografie, a repurtat un nou succes remarcabil la această competiţie, clasându-se pe primul loc în clasamentul general, cu patru medalii: o medalie de aur, două de argint şi una de bronz.

Citiți și: Breaking: Două mari bănci din România au probleme! Clienții, afectați

Elev în clasa a XI-a la Colegiul Naţional ,,Mircea cel Bătrân” din Constanţa, Costin George Dobrin a cucerit medalia de aur, în timp ce Elena Aura Amironesei, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Naţional din Iaşi, laureată cu argint şi la ediţia precedentă, şi Sonia Adelina Şortan, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Naţional „Decebal” din Deva, au obţinut medaliile de argint. Medalia de bronz i-a revenit Lorenei Davidel, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Naţional „Nicu Gane” din Fălticeni.

Profesori însoțitori au fost Mihaela Cornelia Fiscutean şi Dorin Fiscutean, de la Colegiul Naţional din Iaşi.

Citiți și: Copii de la SmartyKids, pe podium la Campionatul Internațional din Egipt!

Olimpiada Internaţională de Geografie s-a desfăşurat în perioada 10-18 august în localitatea Tver din Rusia şi a reunit peste 150 de concurenţi din 40 de ţări.

Pe aceeași temă v-ar putea interesa și următorul articol: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/senzational-absolventa-de-bratianu-aur-la-balcaniada-de-geografie/.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90