New Profesional Consult 930 x 122

aur

REMARCABIL! ROMÂNIA, AUR LA OLIMPIADA INTERNAȚIONALĂ DE GEOGRAFIE

Lotul naţional olimpic al României, participant la a XII-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Geografie, a repurtat un nou succes remarcabil la această competiţie, clasându-se pe primul loc în clasamentul general, cu patru medalii: o medalie de aur, două de argint şi una de bronz.

Citiți și: Zeci de aeronave militare NATO, ridicate deasupra României

Elev în clasa a XI-a la Colegiul Naţional ,,Mircea cel Bătrân” din Constanţa, Costin George Dobrin a cucerit medalia de aur, în timp ce Elena Aura Amironesei, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Naţional din Iaşi, laureată cu argint şi la ediţia precedentă, şi Sonia Adelina Şortan, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Naţional „Decebal” din Deva, au obţinut medaliile de argint. Medalia de bronz i-a revenit Lorenei Davidel, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Naţional „Nicu Gane” din Fălticeni.

Profesori însoțitori au fost Mihaela Cornelia Fiscutean şi Dorin Fiscutean, de la Colegiul Naţional din Iaşi.

Citiți și: O mare companie italiană face fabrică în România. Sute de locuri de muncă

Olimpiada Internaţională de Geografie s-a desfăşurat în perioada 10-18 august în localitatea Tver din Rusia şi a reunit peste 150 de concurenţi din 40 de ţări.

Pe aceeași temă v-ar putea interesa și următorul articol: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/senzational-absolventa-de-bratianu-aur-la-balcaniada-de-geografie/.

Donaris 555×222

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3