NOR CURIER 930X122

Arges

RESPECT! POMPIER ARGEȘEAN, GEST DE MARE CINSTE

Săptămâna trecută un subofițer de la Detașamentul de Pompieri Bradu a dat dovadă de spirit civic. Aflat în interes de serviciu, a descoperit pe DN 65B o borsetă în care se aflau în jur de 2.000 de lei, acte personale și ștampila unei firme.

Citiți și: Accident în Argeș: Șofer rupt de beat, tineri grav răniți pe ATV! Ce spune Poliția

Fără să stea pe gânduri, plt. adj. șef Ionuț Petria a înștiințat conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș și a mers imediat la sediul Secției 4 de Poliție din cartierul piteștean Prundu. Acolo a predat borseta cu tot ce se afla înăuntru, în speranţa că persoana păgubită o va putea astfel recupera. Polițiștii au făcut verificări, au dat de urma persoanei respective și i-au înapoiat bunurile pierdute.

„Fapta onorantă a colegului nostru arată, încă o dată, că pompierii sunt caracterizaţi de cinste, dăruire şi devotament și pot fi exemple demne de urmat.”, precizează ISU Argeș, care ne furnizează informația. Modest, Ionuț Petria nu a dorit ca fotografia lui să apară în presă, conform sursei citate.

Citiți și: Expansiune cu impact major: O nouă fabrică în Argeș. Sute de joburi noi

Subofițerul, angajat din anul 2006 al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş, a fost felicitat de colegii săi și a primit mulțumiri din partea persoanei care, datorită gestului său, și-a recuperat banii și actele. (Foto: Arhivă)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3