NOR CURIER 930X122

cnadnr

RESTRICȚIE DE TRAFIC PE TRANSFĂGĂRĂȘAN

Restricție de trafic pe Transfăgărășan, a anunțat Poliția Argeș în urmă cu puțin timp.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

„În conformitate cu avizul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, pe data de 17 septembrie 2016 se va desfăşura o competiţie sportivă de triatlon, cu restricţionarea traficului rutier pe DN 7C – Transfăgărăşan. Astfel, pe 17 septembrie 2016, între orele 8 şi 18, va fi restricţionat traficul pe DN 7C – Transfăgărăşan pe tronsonul cuprins între km 62 (zona barajului Vidraru) şi km 116+808 (zona tunelului Bâlea Lac).

Pentru buna desfăşurare a traficului rutier, le recomandăm conducătorilor auto să se deplaseze cu atenţie şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi pe traseul de deplasare. Pietonii sunt rugaţi să circule doar pe acostament, iar traversarea străzii să o facă numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de şoferi.”, precizează Poliția Argeș.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90