New Profesional Consult 930 x 122

auto

RESTRICȚII DE TRAFIC DIN CAUZA ALUNECĂRILOR DE TEREN

Alunecările de teren și viiturile de la sfârșitul lunii trecute au avut urmări asupra traficului rutier care persistă și astăzi.

Citiți și: Atenție, șoferi! Urmează mai multe zile cu restricții de trafic, și în Argeș

Centrul INFOTRAFIC al Poliției Române informează că în continuare pe DN 7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, cu excepţia celor destinate exclusiv transportului de persoane. Rutele ocolitoare în ceea ce privește traficul greu sunt următoarele: pentru relaţia Râmnicu Vâlcea-Piteşti ruta este DN 64 Râmnicu Vâlcea-Drăgăşani-Găneasa, DN 65 Găneasa-Slatina-Piteşti, traseul fiind valabil şi în sens invers, în timp ce pentru relaţia Sibiu-Bucureşti ruta ocolitoare este DN 1 Veştem-Braşov, DN 1A Braşov- Cheia-Ploieşti-Bucureşti (A3 Ploieşti-Bucureşti), de asemenea traseul fiind valabil şi în sens invers.

Și pe DN 73C, în județele Argeș și Vâlcea, există restricții de trafic. Astfel, pe tronsonul Curtea de Argeş-Burluşi, între kilometrii 46 și 56, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 12,5 tone, iar pe tronsonul Burluşi-Piatra, între kilometrii 56 şi 61+434 de metri, nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Citiți și: Mare atenție, șoferi! Restricții de trafic, azi, pe acest drum important

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90