EcoMoto 930×122

accident

REȚINUT DE POLIȚIE PENTRU MOARTEA TINEREI DIN BRADU

Reținut de Poliție pentru moartea tinerei din Bradu. Polițiștii Biroului Rutier Pitești au continuat cercetările în dosarul penal de ucidere din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului deschis după accidentul de circulație de pe 5 ianuarie 2019 în urma căruia o tânără din comuna argeșeană Bradu a murit.

Citiți și: Pitești: Accident în Centru, între două autoturisme!

Din cercetări, polițiștii au stabilit că I.N., de 39 de ani, din Bradu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Principală, din aceeași comună, din direcția Pitești către Suseni, pe fondul consumului de alcool și al neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra autovehiculului, mașina răsturnându-se în afara părții carosabile.

În urma accidentului, o femeie de 24 ani din Bradu (care se afla pe bancheta din spate a autoturismului) a fost rănită grav, iar ulterior a decedat la spital.

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90