930 x122 grota rece

investigații criminale

REȚINUT ÎN FLAGRANT PENTRU ȘANTAJ CU POZE ÎN IPOSTAZE INTIME

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti au reţinut un bărbat de 32 de ani din comuna argeșeană Slobozia, bănuit de şantaj.

Citiți și: Ai fost implicat într-un accident? Ce trebuie să faci

În urma anchetei, polițiștii au stabilit că zilele trecute, în perioada 5-7 mai, bărbatul ar fi ameninţat-o pe fosta lui concubină că va distribui fotografii ale acesteia în ipostaze intime dacă nu îi dă 1.000 de euro.

Pentru administrarea probatoriului, poliţiştii au desfășurat aseară o activitate de prindere în flagrant a bărbatului. Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Argeș, cei 1.000 de euro au fost găsiți asupra acestuia.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

Bărbatul a fost reţinut de Poliție pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive. (Foto: descriptiv) 

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90