930 x122 grota rece

caniculă

    REVINE CANICULA! PRAGUL CRITIC, DEPĂȘIT

    În urmă cu puțin timp, Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare prin care anunță disconfort termic accentuat, caniculă și instabilitate atmosferică.

    Citiți și: Vremea în Argeș. Temperaturile vor depăși pragul critic

    Informarea este valabilă și pentru județul Argeș, astăzi, 1 iulie, și mâine, 2 iulie 2016.

    Potrivit sursei citate, în cele două zile vremea va fi călduroasă, pe arii restrânse caniculară în vestul şi în sudul ţării, iar disconfortul termic se va accentua treptat. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge şi va depăşi pragul critic de 80 de unităţi astăzi local în sud, sud-est şi izolat în celelalte regiuni, iar sâmbătă, 2 iulie, în cea mai mare parte a teritoriului.

    Citiți și: Argeș. Avertizare pentru toată lumea! Nu e de joacă

    Îndeosebi în zonele de deal şi de munte, mai ales în cursul după-amiezelor şi al serilor, vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi izolat grindină. Începând de duminică, 3 iulie, gradul de instabilitate atmosferică se va accentua şi va cuprinde majoritatea regiunilor, informează Administrația Națională de Meteorologie. (Foto: antena3.ro)

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90