EcoMoto 930×122

handicap

REVOLTĂTOR ÎN GĂVANA! POLIȚIA A PARCAT PE UN LOC REZERVAT PERSOANELOR CU HANDICAP!

Cititorii noștri sunt vigilenți. Unul dintre ei ne-a trimis pe adresa redacției două fotografii cu un conținut explicit revoltător. Potrivit cititorului nostru, fotografiile au fost făcute în această dimineață, în jurul orei 10:30, în cartierul Găvana, mai exact în zona societății Lisa Draxlmaier.

Citiți și: Kaufland reacționează și recunoaște

După cum puteți vedea, un autoturism al Poliției este parcat sau staționat fix pe locul rezervat persoanelor cu handicap, semnalizat ca atare. Numărul de înmatriculare al mașinii este MAI 30579.

Polițistul, primul care trebuie să fie un exemplu de conduită în societate, este în cazul de față un model extrem de negativ. (Ne) așteptăm acum, odată publicat articolul de față, ca șoferul polițist care a greșit grav dat fiind statutul său să fie amendat de colegii lui de la Biroul Rutier. Dincolo de amendă, pe care o va primi sau nu, și dincolo de cercetarea lui disciplinară, care va fi demarată sau nu, va rămâne rușinea. Rușinea pentru el și o mare pată pe obrazul Poliției. Iar eventuala scuză cum că polițistul de la volan și eventualii săi colegi din mașină s-ar fi aflat la aceea oră în misiune nu ar sta nicicum în picioare.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90