930×122 POSADA 5

cez

S-A FĂCUT IAR BEZNĂ ÎN PITEȘTI

A fost iar pană de curent în Pitești. De această dată afectate au fost zone ca Ceair sau Centru. Pana de curent a avut loc azi noapte, aproximativ în intervalul de timp 00:10 – 00:40.

Citiți și: Schimbare uriașă în privința facturilor de gaze și curent

Furnizorul de electricitate, Distribuție Oltenia (CEZ), încă nu a oferit date publice oficiale despre cauza întreruperii.

În seara zilei de 20 iulie 2019 a existat o problemă similară în alimentarea cu energie electrică a mai multor zone din Pitești. Atunci au fost reclamate pene de curent în Centru și în cartierele Războieni, Trivale, Craiovei, Banat și Exercițiu, dar și în alte zone ale municipiului (AICI, subiectul pe larg).

Citiți și: Atenție, informare OFICIALĂ de la CEZ! Oamenii trebuie să fie foarte atenți

Amintim că în anul 2017, Distribuție Oltenia se lăuda că a alocat peste 2 milioane de lei pentru modernizarea unor stații electrice care deservesc aproape 15.000 de consumatori din nord-vestul municipiului Pitești. „Principalii beneficiari ai acestei lucrări de investiție sunt consumatorii din zona de nord și vest a orașului, cartierele Banat, Războieni, Traian, Găvana, Negru Vodă (Nord)”, anunța Distribuție Oltenia în urmă cu doi ani. (AICI, comunicatul integral al Distribuție Oltenia).

Donaris 555×222

Comentarii

570 X 90 POSADA 3