Donaris 930 x 122

pitești-mioveni

S-AU ÎNTEȚIT CONTROALELE PE RUTA PITEȘTI-MIOVENI

S-au întețit controalele pe ruta Pitești-Mioveni. În ultimele luni a crescut numărul taximetriștilor-pirat din județul Argeș prinși și sancționați de polițiști.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Un nou caz este al unui șofer în vârstă de 56 de ani din Pitești.

În urma unui control în trafic făcut ieri, polițiștii din Mioveni au constatat că șoferul transporta călători contra cost pe ruta Pitești-Mioveni fără să aibă autorizație pentru taximetrie, informează Biroul de Presă al Poliției Argeș.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

A fost amendat cu 1.000 de lei. În plus, i-au fost reţinute plăcuţele cu numărul de înmatriculare, în vederea indisponibilizării autoturismului pentru 6 luni.

Ruta Pitești-Mioveni pare a fi cea mai verificată de polițiștii argeșeni în ceea ce privește taximetria-pirat. AICI puteți citi despre alte cazuri similare. (Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3