Donaris 930 x 122

Arges

S.O.S. DELINCVENȚA JUVENILĂ: MINORI LA FURAT ÎN MIOVENI ȘI MERIȘANI

Am atras atenția în repetate rânduri și o mai facem o dată: delincvența juvenilă a căpătat proporții alarmante. În Argeș s-au consumat noi cazuri de furturi având ca autori persoane minore.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Un prim caz dintre cele mai recente îl are ca protagonist pe un adolescent în vârstă de 17 ani din Mioveni. Minorul a fost prins în flagrant de polițiștii de la Ordine Publică în timp ce încerca să fure antena auto de la un autoturism parcat pe o stradă din oraș.

Adolescentul este anchetat în stare de libertate pentru furt.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Un al doilea caz a avut loc în comuna Merișani în noaptea de 27 spre 28 septembrie. Doi tineri, un minor de 17 ani și un altul de 18 ani, ambii din Bascov, sunt bănuiți de Poliție că în noaptea respectivă au intrat într-un punct de lucru al unei societăți comerciale și au furat scule electrice în valoare de 15.000 de lei (foto).

Poliția Bascov a dat de urma celor doi în seara zilei de 29 septembrie. Tot atunci au fost reținuți de Poliție pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore sub acuzația de furt calificat. Pe 30 septembrie Judecătoria Pitești a emis pe numele ambilor suspecți mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Tinerii au fost încarceraţi în arestul din Pitești al Poliției Argeș.

Despre furturi făcute în Argeș de către copii puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/grav-copii-de-10-11-si-13-ani-acuzati-de-furt-din-masini/. (Foto: Arhivă)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90