EcoMoto 930×122

Arges

S-A STRICAT VREMEA! PROGNOZA PENTRU URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI

Vremea în județul Argeș s-a stricat. La această oră (ora 8) în Pitești cerul este acoperit și bate vântul. Temperatura maximă nu va mai depăși astăzi 14-15 grade Celsius, în condițiile în care zilele trecute maxima a fost de peste 20 de grade.

Citiți și: Gata! Anunțul a fost făcut!

Administrația Națională de Meteorologie anunță, însă, că de mâine, 15 aprilie, vremea se va încălzi din nou, urmând ca vineri, 17 aprilie, maxima să ajungă către 23 de grade Celsius.

Potrivit ANM, la sfârșitul săptămânii va avea loc o nouă răcire, care va determina scăderea temperaturilor diurne până la 13-14 grade sâmbătă, 18, şi duminică, 19 aprilie.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

În săptămâna 20-26 aprilie valorile termice nu vor mai avea variaţii semnificative şi vor fi de aproximativ 17-18 grade Celsius ziua şi de 5-6 grade noaptea, valori apropiate de mediile multianuale ale perioadei, informează Administrația Națională de Meteorologie.

Conform aceleiași surse, astăzi se vor semnala averse locale. Ulterior, în intervalul 17-26 aprilie, va ploua aproape zilnic, mai însemnat cantitativ şi pe arii mai extinse în jurul datei de 18 aprilie.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90