NOR CURIER 930X122

Arges

SĂLTAT DE POLIȚIE! ARGEȘEAN PERICULOS, LA PUȘCĂRIE

Un argeșean în vârstă de 36 de ani din orașul Ștefănești a fost încarcerat în Penitenciarul Colibași, în urma unei acțiuni organizată de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Argeş, în colaborare cu polițiștii din Ştefăneşti.

Citiți și: Oameni împietriți de frică la Vidraru! Un urs era „alergat” de o mașină pe baraj

Ionuț Alin P. era urmărit la nivel național, fiind condamnat de Judecătoria Topoloveni la 3 ani de închisoare pentru o infracțiune rutieră. În anul 2014, ca șofer, bărbatul refuzase prelevarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Bărbatul a mai fost închis, după ce în anul 2005 a violat o femeie în Curtea de Argeș. La timpul respectiv, a primit o condamnare de 10 ani de pușcărie. A fost eliberat, însă, înainte de termen cu 993 de zile. Pentru că a încălcat din nou legea, va ispăși și cele 993 de zile de închisoare, care se adaugă celor 3 ani de detenție la care a fost condamnat acum. (Foto Arhivă: voceavalcii.ro)

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3