Donaris 930 x 122

motociclist

SANCȚIUNI ASPRE PE ȘOSELELE DIN ARGEȘ

Polițiștii argeșeni continuă să acționeze cu aparatul radar, „viteza excesivă constituind, sub toate formele sale, principala cauză de producere a evenimentelor rutiere cu urmări grave”, potrivit Poliției Județene.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

-pe DN 73 Pitești – Câmpulung Muscel, trei noi exemple de șoferi care au depășit cu mult viteza legală: un șofer în vârstă de 26 de ani, din comuna Godeni, care conducea un autoturism cu 122 de kilometri pe oră, un altul de 23 de ani, din comuna Bălilești, prins de radar cu 159 de kilometri pe oră, și un șofer de 51 de ani din municipiul Câmpulung, care circula cu 92 de kilometri pe oră pe un sector de drum cu limită de viteză de 30 de kilometri pe oră;

-în municipiul Câmpulung Muscel, șoferul, de 26 de ani, din localitate, al unei autoutilitare conducea cu 117 kilometri pe oră;

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

-în municipiul Pitești, pe bulevardul Republicii, un motociclist în vârstă de 24 de ani din localitate a fost prins de radar cu 122 de kilometri pe oră.

Fiecare dintre cei prinși cu viteză excesivă a primit o amendă de 1.305 lei. De asemenea, polițiștii rutieri le-au suspendat tuturor pentru o perioadă de 90 de zile dreptul de a conduce. (Foto: Arhivă, descriptiv) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3