Donaris 930 x 122

apa canal

SC APĂ CANAL ANGAJEAZĂ

Apă Canal angajează. SC Apă Canal 2000 SA Piteşti organizează concurs pentru ocuparea unui post de lăcătuş mecanic la Staţia de epurare Piteşti.

Citiți și: Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

„Sarcinile de bază ale postului de lăcătuş mecanic constau în execuţia lucrărilor de natură mecanică în vederea asigurării lucrărilor de întreţinere și revizii-reparaţii planificate sau accidentale a utilajelor şi instalaţiilor de la stația de epurare”, conform angajatorului.

Cerinţele şi conditiile de participare la concurs: studii medii de specialitate, şcoală profesională sau cursuri de calificare de scurtă durată în domeniu; apt din punct de vedere medical pentru lucrul la înălţime şi pentru manipularea manuală a maselor; constituie avantaj disponibilitatea de a participa prompt la intervenţii în caz de avarii.

Citiți și: Apă Canal a făcut anunțul: cetățenii din această localitate sunt afectați!

Concursul va consta într-un interviu şi va include aspecte practice.

Bibliografia pentru concurs constă în manuale şi cărţi din literatura tehnică de specialitate referitoare la noţiuni de lăcătuşerie mecanică.

Candidaţii vor depune un curriculum vitae (CV) şi copii ale actului de identitate și ale actului de studii la ghişeul unic al societăţii, situat în Piteşti, pe bulevardul I.C. Brătianu, nr. 24 A, până pe 13.12.2019 inclusiv, ora 16.

Pentru informaţii suplimentare, puteţi contacta reprezentanţii societăţii la numărul de telefon 0248.217.399 în zilele lucrătoare, între orele 8 și 16.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90