New Profesional Consult 930 x 122

dipi

SCANDAL CU ÎMPUȘCĂTURI. POLIȚIST RĂNIT, POLIȚIST ACUZAT

Scandal cu împușcături. Polițist rănit, polițist acuzat. După cum v-am informat, aseară târziu un apartament din blocul 8 de pe strada Livezilor din cartierul piteștean Ceair a fost incendiat. Detalii, AICI.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Incendiatorul ar fi un polițist (ofițer) de la DIPI (Departamentul de Informații și Protecție Internă). După ce s-ar fi certat cu iubita, acesta ar fi incendiat apartamentul în care locuia cu chirie împreună cu aceasta. Polițistul ar fi pus focul după ce femeia a plecat din cauza scandalului.

Aflându-se, se pare, și sub influența băuturilor alcoolice, la venirea forțelor de ordine individul ar fi tras 7 focuri de armă cu un pistol (se pare că pistolul este al lui, personal, iar nu pistolul de serviciu). Un glonț l-a nimerit pe un polițist de la Secția 1 din Pitești. Rănită a fost și proprietara locuinței incendiate.

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

Polițistul rănit și proprietara au ajuns la Spitalul Județean de Urgență. Primul are traumatism cranio-cerebral prin împuşcare, cu o plagă de circa 4 centimetri fără leziuni osoase la nivelul craniului, iar proprietara, o plagă escoriată de genunchi. Polițistul rănit a rămas internat în spital, în secția de Neurochirurgie, în timp ce femeia a fost externată. Îngrijiri medicale a primit la spital și polițistul de la DIPI, care avea la o mână o plagă tăiată. Parchetul anchetează cazul. Cel mai probabil, polițistul de la DIPI va fi reținut pentru 24 de ore.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3