New Profesional Consult 930 x 122

bărbat în comă

Scandal într-un bar din Argeș! L-a bătut până a intrat în COMĂ!

Scandal într-un bar din Argeș! Un bărbat a fost reținut de polițiști după ce a bătut un alt bătut un alt bărbat până l-a pus la pământ. Ulterior, victima a intrat în comă.

Citiți și: Poliția face lumină în cazul scandalului din stația de autobuz

Incidentul șocant s-a petrecut duminică, 26 martie, în localitatea argeșeană Domnești.

IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Pitești: Ce spune Poliția despre incidentul șocant din Centru

„În ziua de 29 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești au continuat verificările în cadrul unui dosar penal întocmit, inițial, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe și, ulterior, având în vedere starea persoanei vătămate, de vătămare corporală, și au reținut un bărbat de 63 de ani, din Domnești.

Din cercetări s-a stabilit că, în după-amiaza zilei de 26 martie a.c., în jurul orei 18:00, în timp ce se afla în fața unui bar din localitatea Domnești, pe fondul consumului de alcool, bărbatul ar fi lovit un alt bărbat, de 64 de ani, iar acesta din urmă a căzut și a rămas inconștient, fiind preluat de un echipaj medical în comă.

La data de 29 martie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul de 63 de ani a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto descriptiv: Botosaneanul

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3