930×122 CAPRA 5

amanent

SCANDAL LA AMANET – ALERTĂ PE CALEA BUCUREȘTI

Azi-noapte Poliţia Mioveni a fost sesizată de un lucrător al unei case de amanet de pe bulevardul Dacia din oraș cu privire la faptul că a fost înşelat de o persoană.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Poliţiştii s-au dus la faţa locului, acolo unde au constatat că Florin M., în vârstă de 28 de ani, din Piteşti, după ce a încheiat un contract de amanet pentru un telefon mobil s-a întors la câteva minute sub pretextul că doreşte să ia unele date din telefon. Era însoţit de Aurel Marian T., de 31 de ani, tot din Piteşti. Potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, acesta din urmă, profitând de neatenţia angajatului societăţii, a schimbat telefonul amanetat cu o replică. Ulterior cei doi au plecat cu un autoturism.

Mai apoi poliţiştii piteșteni de la Secţia nr.1 i-au prins pe bărbaţi pe strada Calea Bucureşti din Piteşti. La verificarea autoturismului poliţiştii au găsit telefonul mobil care se presupune că a fost amanetat, precum şi un cuţit tip briceag şi un pistol din plastic cu bile.

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru înşelăciune şi port fără drept de obiecte periculoase. (Foto: Arhivă)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3