930×122 CUMPANA 5

bloc

Scandal la Fortuna! Intervin mascații!

Scandal la Fortuna! Intervin mascații!

Citiți și: Teroare din nou în Bascov după masacrul care a cutremurat România

Mai mulți polițiști, inclusiv mascați, intervin în acest moment pentru a aplana un conflict izbucnit în zona blocului A2 Fortuna din centrul Piteștiului.

Conform primelor informații, un bărbat ar fi fost înțepat în picior cu un obiect ascuțit.

Citiți și: Pitești: Lovitură pentru patronul care a modernizat bariera din Prundu

Acesta și cel care a sunat la 112 pentru a anunța incidentul și a solicita intervenția oamenilor legii.

Știre în curs de actualizare.

UPDATE, ORA 15:35

Poliția Argeș precizează:

În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitoare la o stare conflictuală, petrecută în centrul municipiului Pitești, Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

În ziua de 18 august a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, cu privire la faptul că în municipiul Pitești, într-un apartament din zona Fortuna, ar fi avut loc un conflict între doi bărbați, în urma căruia s-au agresat reciproc.

La fața locului au fost direcționate echipaje din cadrul Secției 1 Poliție Pitești și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș.

Din verificările preliminare efectuate de polițiști s-a stabilit că, în urma unui conflict spontan, un tânăr de 22 de ani, din București și un bărbat de 56 de ani, din Curtea de Argeș, s-au agresat reciproc, lovindu-se cu obiecte tăietor-înțepătoare.

Astfel, bărbatul de 56 de ani, a suferit o plagă la nivelul capului și a fost transportat la spital, iar tânărul prezenta o plagă la nivelul piciorului drept.

Polițiștii continuă cercetările, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun.

Foto: descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570×90 MAIA