930×122 CAPRA 5

hotel carmen

SCANDAL LA HOTEL CARMEN, ATAC DE PANICĂ

Scandal la Hotel Carmen, atac de panică. A fost scandal azi noapte, în jurul orei 00:00, la serbarea majoratului unei tinere, la restaurantul hotelului Carmen de pe bulevardul Republicii din centrul Piteștiului, hotel situat peste drum de hotelul Muntenia.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Tatăl sărbătoritei și unul dintre invitați s-au luat la ceartă. Pentru ca altercația verbală să nu degenereze într-o bătaie în toată regula, a fost chemată Poliția, care a intervenit cu două echipaje pentru aplanarea conflictului.

Cei doi au fost amendați de polițiști potrivit legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. O amendă de 200 de lei a primit tatăl tinerei, iar invitatul cu care acesta s-a certat, un tânăr de 23 de ani, 500 de lei.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

Sărbătorita a suferit un atac de panică, la fața locului fiind trimise echipaje cu două ambulanțe SMURD, una de prim ajutor și o alta de terapie intensivă mobilă. Tânăra ar fi refuzat, însă, să primească îngrijiri medicale de la echipajele SMURD, revenindu-și singură.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3