Donaris 930 x 122

Arges

ȘCOALA ALTFEL LA POLIȚIA ARGEȘ

În perioada 18 – 22 aprilie 2016 poliţiştii argeşeni s-au implicat în programul naţional “Şcoala altfel: să ştii mai multe, să fii mai bun!”. Peste 5.400 de elevi şi preşcolari au participat la acţiunile organizate de poliţişti.

Citiți și: Apel atipic la 112! Polițiștii au fost cei care au sunat și au cerut ajutor

Cu această ocazie, copiii din judeţ au luat parte la peste 90 de sesiuni de informare şi lecţii de educaţie preventivă, la 6 concursuri pe teme de educaţie antiinfracţională şi antivictimală și la 3 manifestări cultural-artistice.

Elevii au vizitat sediul din Pitești al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş şi sediile poliţiilor municipale şi orăşeneşti, acolo unde le-a fost prezentată o parte din tehnica folosită în activitatea de combatere a infracţionalităţii.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

Pe parcurul programului poliţiştii din municipiul Câmpulung Muscel, împreună cu Fundaţia Collegium XXI, au desfăşurat activităţi educativ-preventive la Colegiul Naţional Pedagogic „Carol I”, la Liceul Naţional cu Program Sportiv şi Şcoala Gimnazială “Oprea Iorgulescu”. Activităţile s-au derulat sub forma unor prelegeri cu tema „Cunoaşte şi protejează patrimoniul cultural naţional”. Cadrelor didactice şi elevilor le-au fost prezentate materiale şi proiecţii video care au ilustrat importanţa protejării acestui patrimoniu.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90