EcoMoto 930×122

Arges

ȘCOALĂ DIN PITEȘTI EVACUATĂ!

Elevii și profesorii din Școala nr. 18 de pe bulevardul Petrochimiștilor din cartierul piteștean Prundu au fost evacuați din incinta unității de învățământ, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Potrivit sursei citate, s-a întâmplat ieri, în jurul orei 15:30.

Citiți și: Argeș. A ars tot!

Motivul l-a reprezentat o grenadă găsită, conform Poliției Argeș, pe un teren viran din vecinătatea școlii de către muncitorii care săpau un șanț pentru canalizare.

Un profesor a anunțat incidentul la 112, iar polițiștii și echipajul pirotehnic de la Detaşamentul de Pompieri Pitești s-au deplasat de urgență la fața locului. S-a făcut balizarea zonei, iar școala a fost evacuată, informează ISU Argeș. Pirotehniștii au ridicat grenada și au transportat-o la loc sigur. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș precizează că a fost vorba de „o grenadă de mână defensivă, provenită din Al Doilea Război Mondial.”

Citiți și: Accident foarte grav în Vinerea Mare! Impact puternic ACUM, în Argeș

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3