930×122 CAPRA 5

brad

SCUMP, DOAMNĂ, SCUMP! Te uită cât costă bradul de Crăciun!

Dacă îl vrei natural, proaspăt adus din pădure, bradul de Crăciun pare a fi anul acesta o investiție consistentă. Consistentă pentru că te va costa mult.

Citiți și: Atenție! Program special în piețe, în această minivacanță

Cel puțin în aceste zile, comercianții sunt deciși să nu lase din preț. Poate că își vor schimba optica mai către Crăciun, când vor constata că le cam lipsesc clienții. Fără clienți erau în această dimineață și cele câteva persoane care vindeau brazi de Crăciun în Piața Ceair, cea mai mare piață agroalimentară din Pitești.

Am întrebat un comerciant, o doamnă, cu cât vinde bradul. Înălțimea brazilor o vedeți în fotografie. Ei bine, pentru un brad cu ghiveci cu tot (ghiveciul având rolul de suport) trebuie să scoți din buzunare 120 de lei! Unul fără ghiveci, te costă 80 de lei. „Scump, doamnă, scump!”, am replicat, plecând mai departe fără a cumpăra. Anul acesta mă voi mulțumi cu brăduțul artificial achiziționat dintr-un hipermarket acum ani de zile!

Citiți și: Pitești. Program special în piețe, de sărbători

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90