EcoMoto 930×122

bazis 25 senior srl

SE CONSTRUIEȘTE UN NOU BLOC LÂNGĂ EXPO-PARC

Un nou bloc de locuințe se construiește în cartierul piteștean Ceair. Blocul va fi situat pe strada Pictor Nicolae Grigorescu, nr. 25, la intersecția cu Aleea Florilor, vis-a-vis de oficiul poștal nr. 4 din zonă și în apropiere de Expo-Parc.

Citiți și: Viața la bloc, tot mai scumpă!

Clădirea va avea parter și trei etaje și este ridicată pe un teren cu o suprafață redusă, pe care se afla o casă veche, demolată de proprietar. Va fi singurul bloc de pe partea cu Școala Gimnazială nr. 10 „Marin Preda”, parte pe care sunt doar case.

Investiția este una de familie, beneficiari fiind două persoane particulare: Niculina Teodorescu și Cornel Ion Teodorescu. Constructor este firma piteșteană Bazis 25 Senior SRL.

Citiți și: Pitești: Cea mai mare atracție din Centru revine! Acum s-a anunțat

Lucrările, care au autorizație primită anul trecut de la Primăria Pitești, au început în această lună și ar urma să se încheie până cel mai târziu pe 31 decembrie 2019.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90