New Profesional Consult 930 x 122

electrocasnice

Se dă startul! Fiți pe fază!

Se dă startul! Fiți pe fază!

Citiți și: Vrei să îți cumperi o mașină? Lovitură puternică

Și în acest an, persoanele interesate să-și schimbe electrocasnicele vechi cu unele care consumă mai puțină energie pot cere bani de la stat prin intermediul programului Rabla pentru electrocasnice.

Potrivit calendarului stabilit de Administrația Fondului Pentru Mediu (AFM), programul va avea două sesiuni, prima dintre ele debutând acum câteva zile, cu o etapă preliminară, cea a înscrierii în program. În a doua etapă a acestei sesiuni, care începe mâine dimineață, se vor putea cere vouchere pentru cumpărarea de laptopuri și tablete.

Citiți și: Dacia rupe TOP-urile

Voucherele acordate în a doua etapă au valoarea de 300 și 500 de lei.

Astfel, de mâine, de la ora 10, se lansează a doua etapă a acestei ediții, în cadrul căreia se vor putea cere vouchere în valoare de 300 și 500 de lei, aferente categoriei din care fac parte laptopurile și tabletele.

Cea de-a doua etapă a acestei ediții a programului Rabla pentru electrocasnice ar trebui să se încheie, cu condiția ca până atunci să nu se termine fondurile ce-i sunt alocate, pe 7 iulie, la ora 23:59. Totuși, ținând cont de ce s-a întâmplat la edițiile anterioare ale programului, dar și în prima etapă a acestei ediții, când banii alocați fiecărei etape s-au epuizat în doar câteva zeci de minute de la lansare, e de așteptat ca și mâine să se întâmple la fel, respectiv ca etapa să se încheie mai devreme decât data programată.

A doua etapă are alocat un buget de 10 de milioane de lei, în timp ce prima a avut un buget de 25 de milioane de lei.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3