SMART KIDS 930X122

preturi

Se ieftinește RCA, după un an de scumpiri!

Se ieftinește RCA, după un an de scumpiri!

Citiți și: Veste proastă privind prețurile asigurărilor RCA!

Vești bune pentru șoferi. Prețurile RCA au încetat să mai crească începând cu luna mai, iar în ultima perioadă s-a putut observa chiar o scădere, chiar dacă marginală, arată datele de vânzări consultate de Economica. Este pentru prima dată când tarifele RCA scad, după ce timp de aproximativ un an au crescut agresiv în contextul problemelor de la City Insurance.

Mai precis, dacă în punctul de maximum înregistrat în luna aprilie 2022 prima medie depășea 930 de lei, conform datelor mai multor brokeri, la finalul lunii iunie indicatorul se apropia deja de 900 de lei.

Citiți și: Anunț uriaș despre prețurile la curent și gaze!

Comparativ cu perioada similară a anului trecut (de fapt cu prețurile practicate de compania City Insurance, ajunsă în faliment tocmai pentru că vindea la tarife care nu puteau susține plata daunelor) există încă o creștere de peste 80%, însă vestea bună este că dinamica ascendentă s-a oprit și primele de asigurare au început chiar să scadă. În maximum, prețurile au fost și de două ori mai mari decât înainte de falimentul City Insurance, survenit în octombrie anul trecut.

Analiza vizează doar persoanele fizice, nu și mașinile înregistrate pe firmă, acolo unde, arată specialiști din piață, prima medie a continuat să crească și în al doilea trimestru ala acestui an, deși cu o viteză semnificativ mai redusă comparativ cu cele două trimestre anterioare.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Donaris 570×90